Waarom Cranio Sacraal?

Ieder mens wordt geboren met een enorm potentieel. Als je in de ogen van een baby kijkt voel je de essentie van liefde en wijsheid. Die liefde en wijsheid heb jij ook in je. Dat is wie je werkelijk bent.

Door opvoeding, school, overtuiging e.d. wordt je essentie langzaam verborgen achter een "schild". Je verandert langzaam van een puur gevoelsmens naar een verstandsmens en wordt in een keurslijf geperst. Dit kan een tijd goed gaan totdat er iets begint te knagen. Is dit leven wel het leven dat je wilt leiden, kom je tot je volledige potentieel? Je lichaam geeft aan of je een authentiek leven leidt. Als dit zo is ben je gezond, vrolijk, hebt voldoende energie en geniet je van het leven. Leef je niet authentiek dan kun je lichamelijke of emotionele klachten ervaren of twijfels.

Cranio Sacraal is de zachte weg terug naar een authentiek leven. Cranio Sacraal breekt het schild af en leert je weer naar je lichaam te luisteren en hiermee samen te werken. Cranio Sacraal maakt je bewust en leert je weer over alles waarvan je dacht dat het waar was na te denken en eventueel anders te handelen. Mijn overtuiging is dat ieder mens Cranio Sacraal in zijn/haar leven zou moeten hebben.